REKLAMFILM

Vi producerar enklare reklamfilmer för traditionell TV och webben. Tillsammans med grafiker, ljussättare och ibland manusförfattare sätter vi ihop ett prisvärda paket med allt inkluderat i produktionskedjan. Från idé till visning av färdig film om så önskas.

Vi har från 2013 producerat reklamfilmer åt Hassela Skiresort, som bland annat visats på TV3 och TV3 Play

 

FLYGFOTO/FILM

Landskapsfoto, mäklarobjekt eller filmade sekvenser från luften som kryddning i era videoproduktioner?

Med vår drönare DJI Phantom 3 Professional dokumenterar vi från upp till 120 meters höjd i stort sett hela Sverige. Vi har de tillstånd, försäkringar och självgransknings-rätter som krävs för att flyga och filma från luften samt för publicering av detta material. Hos oss medför användning av drönaren inga extrakostnader när filmandet med den utgör en del av en videoproduktion.

PRODUKTFILMER

Ingenting visar dina produkters funktioner och fördelar på ett mer tydligare vis än genom filmer, på tex er webbsida och sociala medier.

Klättermusen är ett svenskt klädmärke som fokuserar till 100% på funktion, kvalité och hållbarhet. Filmerna om deras kläder och ryggsäckar togs fram både som säljargument till konsumenter, samt som rena instruktionsfilmer för de som redan köpt produkter.

 

FÖREDRAG & FÖRELÄSNINGAR

LIVE eller inspelat och klippt? Skapa möjligheter för att fler kan se era föredrag och föreläsningar. Enkla solouppträdanden som två-kamera-produktion eller paneldebatter med flera kameravinklar? Detta är ofta en effektiv produktionsform med färdiga filmer klara dagen efter inspelning.

Swedish Mountain Film producerar löpande föreläsningar åt Landstinget Västernorrland.

 

WEBB & PRESENTATIONSFILM

Nordenmark - Lake Lodge Åre - PEMA Energi - Gococo - SoGoNice

Detta är några av de företag och varumärken vi genom åren producerat PR-inriktade videopresentationer åt.

Filmerna kan vara tex företags och konceptpresentationer eller sponsorsamarbeten, anpassade för webbsidor, mässor, säljmöten och sociala medier.

 

INFORMATION & INSTRUKTION

Vad är, och hur går ett stambyte till? Teknikintresserad och skall välja kurs inför gymnasiet? Med informationsfilmer blir allt så mycket tydligare och lättförståerligt.

Tillsammans med Wiklunds Rör och Mitthem producerade vi en film om hur stambyten går till och åt Sunsvalls kommuns gymnasium, Västermalm och Industritekniska programmet tog vi fram en informationsfilm, om innehållet fördelarna med utbildningen.

 

STILLBILDSFOTOGRAFERING

Vi utför enklare fotouppdrag inom stillbild och gärna ihop och med filmning och filmproduktioner.

Ett bra sådant exempel där vi kombinerar stillbildsplåtning och filmning är för vår kund Hassela Ski Resort. När vi väl har statister, finvädret och några scenarion klara för filminspelning så passar vi på att ta stillbilder parallellt.

MÄKLARFOTO

Vi fotograferar professionellt med hjälp av vår kamerautrustning och drönarhelikopter. Vi har också alla de tillstånd, försäkringar och självgranskningsrätter som krävs för publicering av bilder från luften. Vi filmar också såklart om behov finns.

Vi bildbehandlar och levererar som slutliga bilder via senaste Adobe CC.

Se prisexempel till höger på sidan

 

 

TV-PRODUKTIONER & SPORTPROGRAM

Swedish Mountain Film har en mångårig erfarenhet av att producera sportprogram i olika format, som tex sammandrag, dokumentärer och magasinsprogram för TV.

Vi har sedan 2010 varit huvudproducent till multisport-tävlingen Åre Extreme Challenge och ÖTILLÖ Swimrun World Series, med årliga tablålagda sändningar på TV4 Sport och TV12.

2012 producerades ett 44-minuters sportsammandarg från Stockholm Extreme Adventure race.

2013 producerades dokumentärserien Äventyr På Yttersta Gränsen, 4 x 44-minuter om tävlingsåret för Adventure Race-laget Team Axa-Adidas.

Kortfilm, halvtimmes eller heltimmesprogram? Vi bygger ihop hela produktionsflödet, från planering och research till leveranser av färdig film för visning.

Exempel på reklamfilm

 

Allting blir vackrare och mäktigare från luften

Exempel på produktfilm

Snart dags för inspelning av föreläsning

Företagspresentation för Nordenmark Karthållare

 

Vi hjälpte Industritekniska Programmet med deras budskap

Härlig längdåkning som marknadsmaterial för Hassela Ski Resorts webbsidor

Fin överblick av era försäljningsobjekt

Äventyr På Yttersta Gränsen

PRISER & PAKET

Vi sätter gärna ihop ett paketpris för er produktion beroende på dess omfattning, ambitionsnivå, samt den utrustning och de delar som krävs för uppgiften.

Här följer ett axplock på några av våra dags och timpriser, samt några exempel på paketpriser...

 

- Inspelning/dokumentation:         750 kr/tim

- Redigering/produktion:               500 kr/tim

- Flygfoto/filmning:                      750 kr/tim

- Grafiska koncept/vinjetter:         650 kr/tim

- Ljudinspelning/berättarröst         offert     

 

 

Ca 2 minuters enkel webbfilm

1 inspelningsdag, 2 redigerings-dagar, speaker-röst samt enkel grafisk produktion. Inkl research, resor, korrektur och arkivering.

17.500 kr

 

Mäklarfoto, standard villa

2-3 timmars fotouppdrag inkl bildbehandling och leverans av önskat antal bilder.

1800 kr exkl moms

2300 kr exkl moms (inkl drönarfoto)