Swedish Mountain Film-teamet

Swedish Mountain Film är ett mindre produktionsbolag utan anställda med kontor och studio på Regementsvägen i Sundsvall. Företaget som drivs och ägs av grundaren Mattias Forssell har sedan 2005 tagit på sig och genomfört uppdrag runt om i hela Sverige och ute i världen.

Swedish Mountain Film bygger likt en Lego-byggsats upp ett produktions-team med de klossar och komponenter som krävs för de aktuella och specifika uppdragen. Klossarna är underleverantörer, allt från kameramän/kvinnor till grafiker, speaker-röster och översättare, kollegor i branschen som företaget genom åren byggt upp långvariga samarbeten med.

Vid de flesta uppdrag genom åren har Swedish Mountain Film varit spindeln i nätet och haft en nyckelroll vid större produktioner.

Systematiskt kvalitétsarbete

Det systematiska kvalitetsarbetet innebär att Swedish Mountain Film ansvarar för att kunden med jämna mellanrum genom hela produktionsprocessen får en inblick i produktionen samt möjlighet att komma med feedback i dess olika skeden.

Feedback och erfarenheter tas alltid vidare till övriga inblandade underleverantörer, så att var och en på sina positioner kan optimera och förbättra sina delar. Detta bidrar till förbättringar av helheten i det pågående projektet, samt i kommande produktioner.

 

Redigeringsprocessen

Teamet

Mattias Forssell
Erik Pütsep - Special camera effects
Alexander Rydén - Gimbal operator
Daniel Mizera - Editor/Graphics
Paul White - camera operator/assist

Facebook